Přešli jsme na nový e-shop, a nedokázali jsme převézt vaše současné účty. Proto vás velmi prosíme, abyste si vytvořili nové zákaznické účty. Děkujeme za vaši spolupráci.

Naše produkty se značkou regionální produkt Jizerských hor

Po prvním získání značky na rok, jsme zažádali s již schválenými, úžasnými produkty podruhé o toto označení. Věděli jsme, že naše květová voda je certifikovaná a je úžasná jako pleťové tonikum. Ona totiž ta levandule je skvělá bylina, léčí akné, je antiseptická, krásně hydratuje pleť. Je také vhodná na dobré usínání a nerušené snění, stačí stříknout před spaním na polštář, ona ta levandule totiž i snižuje tlak, uklidňuje mysl i tělo. Také umí zmírnit následky po bodnutí hmyzem a když si ji nastříkáte do roušky, máte kus přírody přímo u nosu:-). Voní po hlíně, zemi, senu, slunci a její léčivé a zklidňující účinky si zamiluje každý.

O našem levandulovém esenciálním oleji se také musím zmínit. Moje kamarádka trpí na migrény, a to takovým způsobem, že nemůže 2 dny fungovat, neumím si to představit, ale dala jsem ji k narozeninám náš levandulový esenciální olej, dala si kapku do dlaně, rozetřela v dlaních a ruce přiložila na spánky a světe div se, když je migréna v začátcích, což ona pozná, tak se nerozjede to takových výšin, aby 2 dny kamarádka nemohla fungovat. Takže ta levandule zmírňuje i migrény, bolesti hlavy. A co je pro mě, jako pro matku osmileté úžasné dívenky je, že funguje i proti klíšťatům. Má dcerka chodí do lesní školy, jsou stále v lesích a každé ráno máme rituál, kapičku na kotníky, na zápěstí a za uši a celou sezonu je bez klíštěte. Náš esenciální olej, je zlato z naší levandule, které nám tato bylina nabízí, je to ten největší poklad co má a my máme tu možnost si ho destilovat v ručně tepané, měděné destilační koloně, tak jak ji destilují po generace i ve Francii a jiných zemích.

Další náš produkt s označením Jizerských hor je sůl z mrtvého moře s levandulovým květem, je vhodná na atopický ekzém i na těžké nohy. Koupel v ní je blahodárná po těžkém, pracovním dni. Jen pozor na kvítka, ať vám při vypouštění vany neuvíznou v odpadu, použijte sítko.

A poslední stěžejní produkt je úžasně, lahodný levandulový sirup, který jsme 4 měsíce ladili, tak aby dosáhl chuti, kterou u našeho sirupu znáte. Je lahodný jako osvěžující limonáda, také jako horký nápoj v zimních měsících je neodolatelný, má karamelovo medovou chuť s koncem levandulovým. Je výborný i v míchaných nápojích nebo s Proseccem.

Tyto všechny produkty se také nyní pyšní označením Regionální produkt Jizerských hor a když jsme opět toto označení získali.

Děkujeme vám, našim milým zákazníkům, že nás podporujete, nakupujete naše výrobky jak na e-shopu, tak na trzích, prodeji ze dvora u nás na farmě. Naše Pomalé občerstvení a bohatý kulturní program v sezoně je také naší součástí. Jsme moc rádi, že od jara jste nás hojně navštěvovali přímo u nás, mohli jsme vám ukázat co všechno za tím vším stojí a hlavně naše pole s 5000 keříky levandulí a přenádherným výhledem na Jizerské hory.  

Krásné dny z Levandulovny vám přeje Adéla 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.