Přešli jsme na nový e-shop, a nedokázali jsme převézt vaše současné účty. Proto vás velmi prosíme, abyste si vytvořili nové zákaznické účty. Děkujeme za vaši spolupráci.

O blahodárných účincích levandule

Jste unaveni, podrážděni, přepracováni? Máme pro vás řešení: levandule! Ano, ta rostlina, která vám připomíná babiččinu skříň s prádlem, je ve skutečnosti zázračnou bylinou na všechny vaše neduhy. A ne, to není jen nějaký hippie výmysl, levandule má skutečně blahodárné účinky. V Levandulovně to víme a chceme se s vámi podělit o vše, co tato fialová kráska nabízí.

První a nejdůležitější: levandule uklidňuje. Má relaxační účinky, které jsou pro náš hektický život více než potřebné. Studie ukázaly, že levandulový olej může snižovat úroveň stresu a úzkosti. Pokud tedy příště budete mít pocit, že vám někdo leze na nervy, jednoduše si zapalte levandulovou svíčku, nakapejte si esenciální levandulový olej do aromalampy a představte si, že jste na levandulovém poli na dohled Jizerek a daleko od všeho stresu. My ještě používáme naší květovou levandulovou vodu, nosíme ji všude s sebou a jakmile nám je trošičku smutno či úzko už si ji stříkáme na obličej a vdechujeme její uklidňující účinky, návykovost zaručena.

Pokud jde o fyzické zdraví, levandulový sirup nebo želé může být nejen chutným, ale i prospěšným doplňkem vaší stravy. Je známo, že levandule má protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Takže když příště budete mít nachlazení, přidejte k citronu a medu i trochu levandulového želé a horký nápoj z našeho levandulového sirupu.

A co takhle pokožka? Levandulová kosmetika není jen pro to, aby vás provoněla jako provensálskou louku. Levandulová květová voda je skvělá pro léčbu akné, zklidnění podrážděné pokožky a dokonce může pomoci při hojení drobných ran. A přiznejme si, kdo by nechtěl vonět jako levandulová políčka v jižní Francii nebo v Jizerkách?

V Levandulovně vám nabízíme nejen produkty, ale i zážitek. Přijďte na naše workshopy, ze kterých si vyberou jak ženy, tak i muži, ale i děti. Kalendář akcí stále aktualizujeme.

A to je teprve začátek. Věříme v úžasné vlastnosti levandule a chceme, aby byly součástí vašeho každodenního života. Přidejte se k nám a objevte, jak levandule může přinést do vašeho života potřebný klid, uvolnění, radost a zdraví. Objevte divokou levanduli z Jizerek.

 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.